Monday, August 04, 2008

imigrasi

7 ogos ni...

kartu izin tinggal terbatas (KITAS) dah tamat...

aku harus segera meninggalkan negara Indonesia ini... sebelum tanggal 7...

tapi aku ade exam, short sem belum habis lagi... camane tuh???

bukan aku tak mau balik... aku kalau boleh memang nak selalu balik, tapi dek kerana hambatan ini...aku tak boleh balik... *_*

kalau aku overstay, sehari aku kena bayar 20usd... bersamaan dengan rp200k... mana aku nak cekuh duit???

just imagine kalau:

200k x 8 hari... (14hb baru abih short sem) tak ke kena bayar rp 1.6 million... waalaaa...

idak ler keme banyak duit rope itu... huehuhe... walau certain orang tak mahal pon... dalam rm700... tapi bagi aku yang student ni... rasa beban sangat...

emang ga punya uang untuk bayar kalau segini sangsinya(denda)

huehueuhe...

i have to sabar je la... keep doa yang tak de ape2 yang berlaku, atau paling takde apa2 yang menyusahkan untuk berlaku...


Ya Allah, permudahkanlah segala urusan ku... ameen...


azz arhazza musir...

1 comment:

mine said...
This comment has been removed by the author.